ZAHIRIDDIN MUHAMMAD BOBURNING “BOBUBRNOMA” ASARIDAGI ILMIY VA BUNYODKORLIK QARASHLARI VA UNING O’ZIGA XOS JIHATLARI ORQALI YOSHLARDA VATANPARVARLIK, G’URUR, IFTIXOR TUYG’ULARINI SHAKLLANTIRISH - Tayirov, Mansur (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqola Zahiriddin Muhammad Bobur “Boburnoma” asaridagi ilmiy qarashlari, tarix, geografiya, biologiya sohasida qilgan ishlari va qo’lyozmalari, hamda Boburning bunyodkorlik g’oyalari, ularning yosh avlod uchun nechog’li ahamiyatli ekanligi yoritilgan.