KORPORATIV MADANIYAT VA STRATEGIYA ASOSIDA MUVAFFAQIYATGA ERISHISH - Alimova, Qunduz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada korxona yoki firmalarning muvaffaqiyatga erishishida korporativ madaniyat va strategiya integratsiyasining ahamiyatliligi asoslab berilgan.Bundan tashqari globallashuv jarayonida