METODIK ISHLARDA SEMINARLAR VA SEMINAR-PRAKTIKUMLARNING AHAMIYATI - Botirov, Shonazar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada ta’lim muassasalarida seminar va seminar praktikumlar metodik ishlarni tashkil etishdagi ahamiyati va shu qatorda metodik ishlarning hozirgi kundagi ahamiyati haqida fikrlar keltirilgan