MEHRIBONLIK UYI TARBIYALANUVCHILARI IJTIMOIYLASHUVINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Majidov, Jasur; Jo'rabek, Absalamov (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada mehribonlik uyi tarbiyalanuvchilarining shaxs sifatida kamol topishining ijtimoiy-psixologik xususiyatlari haqida mulohazalar yuritilgan.