СУИЦИДАЛ ХУЛҚ АТВОРНИНГ ОЛДИНИ ОЛИШ БЎЙИЧА ЎСМИРЛАР БИЛАН ПСИХОПРОФИЛАКТИК ЧОРА-ТАДБИРЛАР - Qarshiboyeva, Gulnoza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Мазкур мақолада Ўсмирлар билан суицидал хулқ-атворнинг олдини олиш бўйича психопрофилактик чора тадбирлар ва психопрофилактик ишларни қандай ташкил қилиш ҳақида сўз юритилади