MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA AGRESSIV XULQ-ATVOR VA UNI KORREKSIYALASH YO‘LLARI - Rahmatullayeva, Mushtariy; Toshbekov, Husniddin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda agressivlik va uni korreksiyalash yo‘llariga e’tibor qaratilgan. Bolalarda agressiyaning kelib chiqish sabablari, kuzatiladigan muammolar, “Agressiya” va “Tajovvuzkorlik” tushunchalari, hamda bu holatlarni tuzatish usullari va psixolog maslahatlari haqida qisqacha so‘z yuritiladi.