O‘QITUVCHI FAOLIYATIDA MOTIV VA MOTIVATSIYANING AHAMIYATI - Amirova, Nazokat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
O‘qituvchi faoliyatida motivatsiyaning o‘rni ,ahamiyati,ish jarayonida o‘qituvchi faoliyatiga ta’sir etuvchi omillar ,o‘qituvchilarning ish jarayoniqiga qay darajada qiziqishi,ish faoliyatiga nisbatan layoqati,ish jarayoniga undovchi motivlar nimalardan iborat ekanligi xususida fikr yuritilgan.