STRESS HOLATIDA SHAXS O‘Z O‘ZINI BOSHQARISHNING MOTIVATSION OMILLARINI O‘RGANISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - To‘raqulova, Iroda (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada shaxs o‘zini o‘zi boshqarish jarayonining nazariy asoslari, Stress holatida shaxs o‘z o‘zini boshqarishning motivatsion omillarini o‘rganishning psixologik asoslari kabi masalalari o‘rganilgan.