PSIXOLOGIYADA OTA-ONA VA FARZAND MUNOSABATI MUAMMOSINING O‘RGANILISHI - Ibaydullayeva, Umida (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Mazkur maqolada psixologiyada, hadislarda hamda Qur’oni Karimda ota-ona va farzandlar o‘rtasidagi munosabat muammosi, odob-axloq, ayollarning turmushdagi o‘rni va vazifalari, er va xotin o‘rtasidagi munosabatlar, bolalar tarbiyasi tahlil etilgan. Unda olimlarning ota-ona va farzand munosabati borasidagi fikrlari, qarashlari, ya’ni shaxs tarbiyasi, kamoloti, bursh va mas’uliyatlariga e’tibor qaratilgan.