ШУКУР ХОЛМИРЗАЕВ АСАРЛАРИДАН ТАЪЛИМ ЖАРАЁНЛАРИДА ФОЙДАЛАНИШНИНГ ПЕДАГОГИК - ПСИХОЛОГИК ЖИХАТЛАРИ - Хусанова, Шохсанам (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ушбу мақолада Шукур Холмирзаев асарларидан таълим жараёнларида фойдаланишнинг педагогик - психологик жихатлари ёритилган.