OILADA O‘SMIR DEVIANT XULQ-ATVORINI OLDINI OLISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Isоxonova, Farzona (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
. O‘smir xulq-atvoridagi barqaror va beqaror munosabatlarni tadqiq etish ularning ijtimoiy hayotdagi bir butun ongli faoliyatini ham nazariy, ham amaliy jihatdan o‘rganish hisoblanadi. Jamiyatda oilaviy muhitning barqarorligi o‘smirlarning ma’naviy qiyofasi, xulq-atvor motivlariga ijobiy ta’sir ko‘rsatadi.