B.F.SKINERNING OPERANT XULQ-ATVOR NAZARIYASI - Rahmatullayeva, Mushtariy; G‘ulomov , Sherxon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada B.F.Skinerning radikal bixeviorizm nazariyasining ayrim xususiyatlari ifodalab berilgan