OʻSMIRGA XOS AGRESSIYA VA UNING PSIXOLOGIYADA OʻRGANILISHI - Qodirova, Malikaxon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Maqolada oʻsmirlik davri psixologiyasi va oʻsmirlik davrida sodir boʻladigan salbiy oʻzgarishlar yoritib berilgan. Shu bilan birga oʻsmirga xos agressivlik va uning kelib chiqish sabablari hamda bu borada olimlar tomonidan olib borilgan tadqiqotlar keltirilgan.