YOSHLAR MA’NAVIYATINI YUKSALTIRISHDA PEDAGOGIK-PSIXOLOGIYANING O’RNI - Akbarova, Sadoqat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada mamlakatimizning kelajagi bo’lmish yoshlarni ma’naviyaxloqiy va jismoniy barkamol etib tarbiyalash, ularni olib borilayotgan islohotlarning faol ishtirokchisiga aylantirish. Mamlakatimiz oldida turgan ijtimoiy-siyosiy va madaniy-ma’rifiy vazifalarni hal etishda ta’lim, ma’naviyatni tarbiyalash va rivojlantirish muammolariga alohida e’tibor berilayotganiga bag’ishlanadi.