INKLYUZIV TA’LIM TIZIMIDA ALOHIDA EHTIYOJLI BOLALAR BILAN ISHLASH - Mameshova, Dinara (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2024)
Maqolada mamlakatimizda inklyuziv ta’lim tizimini yuksaltirish mexanizmlari va pedagoglarning ushbu sohada kasbiy kompetentligini puxta egallash muammolari kо‘rib chiqilgan. Shuningdek, inklyuziv ta’lim tizimida alohida ehtiyojli bolalar bilan ishlashning о‘ziga xos xususiyatlari xorijiy mamlakatlar misolida ham yoritib berilgan.