MASHG’ULOTLAR JARAYONIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING AFZALLIKLARI: MASHG’ULOTLAR JARAYONIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING AFZALLIKLARI - Norquziyeva, Moxinur (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Barkamol avlod tarbiyasi mamlakatimizda demokratik islohotlarni chuqurlashtirish, fuqoralik jamiyatini rivojlantirishda muhim ahamiyat kasb etadi.