Мактабгача таълим муассасаси соғ Мактабгача таълим муассасаси соғлом, ҳар томонлама етук болаларни тарбиялаш.: Мактабгача таълим муассасаси соғлом, ҳар томонлама етук болаларни тарбиялаш. - Karimov, Davron (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ушбу мақолада жамият тараққиётида болани мактабга тайёрлашда оилани ва мактабгача таълим муассасининг ўрни ва беқиёслиги ҳақида фикрлар билдирилган.