Maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarni jismoniy rivojlanishining o’ziga xosliklari - Qilichova, Marhabo (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarni jismoniy rivojlanishining o’ziga xosliklari yoritilgan. Bunda maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarni jismoniy rivojlanishining o’ziga xosliklari haqida muhum tavsiyalar berilgan.