MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLANING AQLIY TARBIYALASHDA IJTIMOIY MUHITNING ROLI - Norquziyeva, Manzura (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Annotatsiya: Bola ijtimoiy muxit tasirida aqliy tomondan jivojlanib boradi.Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolaning aqliy tarbiyalashda ijtimoiy muhitning roli xaqida so’z borgan.