XOTIN – QIZLARNING JAMIYATNI IJTIMOIY RIVOJLANTIRISHDAGI O’RNI - Xasanova, Gulnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada jamiyatni ijtimoiy rivojlantirishda xotin-qizlarning faolligini oshirish yuzasidan fikr yuritilgan.