MUSIQIY TA’LIM SHAKLLARINING MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA O’RNI. - Berkinova, Charos (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Maktabgacha yoshdagi bolalarni tarbiyalashda maktabgacha ta‘lim muassasaslarida tashkil qilinadigan turli mashg‘ulotlar muhim ahamiyatga ega hisoblanadi. Musiqiy mashg‘ulotlar tarbiyachi tomonidan bolalarni kerakli bilim va malakalar bilan umumiy holda xabardor qilish demakdir