Bo’lajak maktabgacha ta’lim tashkilotlari mutaxassislarining kreativ kompetentligini rivojlantirishning shakl va uslublari - Saydullayeva, Nargis (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Maqolada yurtimizda maktabgacha ta’lim tizimini rivojlantirish, mutaxassislarni tayyorlashning samarali mexanizmini takomillashtirish, kreativ kompetentligini integrativ ravishda rivojlantirishning shakl va uslublari, kelajak avlodning ma’naviy, jismoniy va estetik salohiyatini rivojlantirish borasida fikr yuritilgan.