MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA INTEGRALASHTIRILGAN MASHG‘ULOTLARNI TASHKIL ETISH - Ochilov, Navro’zbek (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida integrallashtirilgan mashg‘ulotlarnitashkil etish usullari ko‘rsatib o‘tilgan.