“ILK QADAM “ DAVLAT DASTURI ASOSIDA O’QITISHNING AHAMIYATI - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim muassasida bolalar soni ko’p guruhlarda ingliz tilini o’qitishda nimalarni e’tiborga olish kerakligi ingliz tilini o’rgatishda qanday usullardan metodlardan foydalanishimiz kerakligi to’g’risida aytib o’tilgan.