TAYYORLOV G URUHI BOLALARINI MAKTAB TA’LIMIGA TAYYORLASHDA MATEMATIKA MASHG’ULOTLARINI O’RNI: TAYYORLOV G URUHI BOLALARINI MAKTAB TA’LIMIGA TAYYORLASHDA MATEMATIKA MASHG’ULOTLARINI O’RNI - Zoirova, Muxarram (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
В статье обсуждается значение математических знаний в подготовке дошкольников к школе.