JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA MILLIY VA HARAKATLI O`YINLARDAN FOYDALANISHNING YO‘LLARI : JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA MILLIY VA HARAKATLI O`YINLARDAN FOYDALANISHNING YO‘LLARI - Himmat, Himmatjon (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Maqolada xozirgi kunda vatanimizda milliy va harakatli o’yinlarni rivojlantirish masalasi yuzasidan chora-tadbirlar ijrosini ta’minlash maqasadida oliy ta’lim mu’assasalari talabalariga milliy va xalq o’yinlari elementlarini o’rgatishni amalga oshirish uchun yanada samarali bo’lgan oliy ta’lim mu’assasalari talabalariga milliy va xalq o’yinlari turlarini o’rgatish metodikasi xaqida so’z yuritilgan. Talabalarga milliy va xalq o’yinlarini o’rgatishda nimalarga ko’proq e’tibor berish va mashg’ulotlarni tashkil etish bo’yicha maslahat va ko’rsatmalar berib o’tilgan.