Inversion is a bridge to the wonders of the language world.: Inversion is a bridge to the wonders of the language world. - Xoliqov, Farxod (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Чет тилларнинг юртимизда тутган ўрни, мустақиллигимиздан сўнг амалга оширилган ислоҳотлар, Биринчи Президентимизнинг 2012 йил 10-декабрдаги Қарори асосида соҳа ривожида амалга оширилган ишлар, ёшларимиз билимларини ИЕЛТС, CЕФР ва бошқа дастурларда синаб кўраётганликлари, мавжуд самарали инглиз тили методлари ҳақида маълумотлар, inversiya adabiy qurilmasi va uning adabiy asarlardagi o’rni, tarjimadagi roli ушбу мақолада ўз аксини топган.