MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLA SHAXSIGA YO‘NALTIRILGAN YONDASHUV: MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLA SHAXSIGA YO‘NALTIRILGAN YONDASHUV - Ziyoyeva, Dilbar (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Pedagog bola shaxsi rivojlanishi yoshga doir xususiyatlarini hisobga olgan holda unda fikrlash, tasavvur, diqqat kabi omillarni chuqur o‘rgangan bo‘lishi hamda shu asnoda inklyuziv ta’limni qo‘llashi maqsadga muvofiqdir