MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI MILLIY VA ZAMONAVIY TARBIYALASH JARAYONINING METODIK ASOSLARI: MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI MILLIY VA ZAMONAVIY TARBIYALASH JARAYONINING METODIK ASOSLARI - Meliyev, Xamidulla (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
O’zbekiston Respublikasi mustaqillikka erishgandan keyin mamlakatimizda huquqiy demokratik davlat qurish va jahon hamjamiyati tomonidan rivojlangan davlat sifatida o’rin olish vazifasi qo’yildi.