SHARQ MUTAFFAKKIRLARINING OILADA FARZAND TARBIYASIGA OID QARASHLARI - Xasanova, Gulnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
ushbu maqolada pedagogik sharq mutaffakkirlarining oilada farzand tarbiyasiga oid qarashlari va uning nazariy asoslari xaqida so’z borgan.