6 YOSHDAN 7 YOSHGACHA BO'LGAN BOLALAR UCHUN MUSOBAQALARNI TASHKIL QILISH VA O`TKAZISH.: 6 YOSHDAN 7 YOSHGACHA BO'LGAN BOLALAR UCHUN MUSOBAQALARNI TASHKIL QILISH VA O`TKAZISH. - Xoliqov, Farxod (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Bolalar o'z taxminlarini, ular nimani o'ylab topganlarini aytishsin. Bola nimani tortib olsa, o'ylab topganmi yoki yo'qmi, uning sovg'asi bo'ladi.. Bolalar o'z taxminlarini, ular nimani o'ylab topganlarini aytishsin. Bola nimani tortib olsa, o'ylab topganmi yoki yo'qmi, uning sovg'asi bo'ladi.