MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI TARBIYALANUVCHILARIDA IJODIY FIKRLASH QOBILIYATINI SHAKLLANTIRISH USULLARI - Xoliqov, Farxod (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Maqolada maktabgacha ta’lim muassasalari tarbiyalanuvchilarida ijodiy fikrlash qobiliyatini shakllantirish usullari yoritilgan. Bunda didaktik o‘yinlardan samarali foydalanish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.