ТАЛАБА ЁШЛАРНИНГ МАЛАКАЛИ КАДРЛАР БЎЛИБ ШАКЛЛАНИШИДА ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТ ВА СПОРТНИНГ ЎРНИ - Xoliqov, Farxod; Турсунов, Кобил (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ушбу мақола олий таълим муассасалари талаба ёшларининг камол топишларида жисмоний маданият ва спортнинг ўрни ва аҳамиятини ўрганишга, шунингдек талаба ёшларнинг жисмоний маданият ва спортдаги мавжуд муаммолар ўрганилган.