Bolalarda muloqot ko‘nikmalarini shakllantirish. - Maxfuza, (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda muloqot ko’nikmalarini shakllantirishning psixologik asoslari yoritib berilgan va muloqotni shakllantirishga xizmat ko’rsatuvchi mashg’ulotlar tavsiya etilgan.