MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIGA QAMRAB OLISHNING AHAMIYATI - Muxabat, (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada maktab yoshigacha bo‘lgan bolalarni maktabgacha ta’lim tashkilotlariga qamrab olish, bilimli, intellektual salohiyatli, aqlan etuk, jismonan barkamol avlodni shakllantirish, malakali kadrlarni tayyorlashning maqsad va vazifalari yoritilgan