MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI FAOLIYATLAR JARAYONIDA RIVOJLANTIRUVCHI MUHITNING AHAMIYATI - Muxabat, (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada boalarni sog’lom, har tomonlama yetuk, jismonan baquvvat qilib tarbiyalashda faoliyatlar jarayonidagi rivojlantiruvchi muhitning ahamiyati, dolzarbligi va vazifalari yoritilgan.