STEAM - TA'LIM TIZIMINING ASOSIY MOHIYATI - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
STEAM ta’lim tizimini o’rganish va tadbiq etishdagi jarayonlar .STEAM haqidagi tarixiy bosqichlar va amaliyot bilan bog’liqlik taraflari maqolada aks etgan