TALABALARGA MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYA BERISHNING MAZMUNI - Xasanova, Gulnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada talabalarda ma’naviy –axloqiy tarbiayni shakllantirishning axamiyati va uning pedagogik mazmuni xaqida so’z yuritilgan.