PEDАGОGIKА DАRSLАRIDА O’YIN TEХNОLОGIYASINI FОYDАLАNISHNING ILMIY PEDАGОGIK АSОSLАRI - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada o’yin оlimlаrning tаdqiqоtlаrigа ko’rа mehnаt vа o’qish bilаn birgаlikdа fаоliyatning аsоsiy turlаridаn biri ekanligi xaqida ma’lumotlar berilgan.