MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLA TARBIYASIDA MAKTABGACHA TA‘LIM TASHKILOTI VA OILA HAMKORLIGI SHAKLLARI - xamidovag, (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya Qachonki oila va maktabgacha ta‘lim tashkilotlari hamkorlikda faoliyat olib borar ekan shundagina ko’zlangan maqsadga erishiladi. Maktabgacha ta‘lim tashkilotlarini ota-onalar bilan jamoa tarzida va yakkama-yakka holda ishlash shakllarini mohirlik bilan qo’shib olib borish, keng aholi orasida pedagogik tashviqot ishlarini tashkil etish tufayli bolalarni tarbiyalshda ijobiy natijalarga erishish mumkin