6-7 YOSHLI BOLALARNI MAKTAB TA’LIMIGA TAYYORLASHDA MATEMATIKA MASHG’ULOTLARINI AXAMIYATI - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya:Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni maktab ta’limiga tayyorlashda matematika mashg’ulotlarini o’rni va axamiyati xaqida fikrlar bildirilgan