MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI AXLOQIY TARBIYALASHDA OILAVIY MAROSIMLARNING O'RNI - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya:Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni axloqiy tarbiyalashda oilaviy marosimlarning o’rni va axamiyati xaqida fikrlar bildirilgan