Maktabgacha yoshdagi bolalarga aqliy tarbiya berishning o’ziga xos xususiyatlari - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya:Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga aqliy tarbiya berishning o’ziga xos xususiyatlari xaqida ma’lumotlar berilgan.