MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA MAXSUS GURUHLARNI SHAKLLANTIRISH: INGLIZ TILIGA ASOSOLANGAN - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Til o’rganishning zamonaviy metodlari va olib borilayotgan talim sohasidagi qarashlar ko’rib chiqilgan.Ta’lim jarayonidagi ba’zi bir qarashlar talqini bayon etilgan va ingliz tilini o’rgatish va o’rganishdagi imkoniyatlar yoritilgan.