MAKTABGACHA TA’LIM PEDAGOGIKASINING BOSHQA FANLAR BILAN BOG’LIQLIGI - Ergasheva, Dildora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
a’lim-tarbiya ishlarini takomillashtirish, uni jahon andozalari darajasiga ko‘tarish, fan sohasidagi yangiliklarni amaliy hayotga tatbiq etish muhim masalalardan biri bo‘lib qolmoqda. Ayniqsa yosh avlodga ta’lim-tarbiya berish, ularda fan asoslariga nisbatan bilim, ko‘nikma, malakalarni shakllantirish davlat siyosatining ustuvor vazifalaridan hisoblanadi.