MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA RAHBARLIK QILISH VA TASHKIL ETISH YO`LLARI: MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA RAHBARLIK QILISH VA TASHKIL ETISH YO`LLARI - Ochilov, Navro'zbek (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida rahbarlik qilish va tashkil etishning yo`llari va usullari yoritilgan.