MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI EKOLOGIK TARBIYALASHNING O'ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - xamidovag, (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Annotatsiya Maqolada maktabgacha yoshdagi bolaning to'liq va chuqur ekologik madaniyatini shakllantirishning muhim sharti muammoli vaziyatdan foydalanish bo'lib, unda bolalar yechimlarni topish bo'yicha birinchi tajribaga ega bo'ladilar, ijodiy salohiyatini, mustaqilligini ochib beradi.