MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA EKOLOGIK TA'LIM BERISNING MAZMUNI - xamidovag, (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Maqolada zamonaviy sharoitda maktabgacha yoshdagi bolalarning ekologik ta'limi muammosining dolzarbligi, maktabgacha yoshdagi bolalarni ekologik tarbiyalash katta ahamiyatga ega, chunki bu davrda bola rivojlanishning eng jadal ma'naviy va intellektual yo'li ochib berilgan.