O'YINLAR VA MULTIMEDIA VOSITALARI YORDAMIDA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA INGLIZ TILINI O'RGATISH - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada:Makatbgacha yoshdagi bollarga kundalik turmushimizda uyda,ko'chada foydalaniladigan multimedia vositalri hamda har xil o'yinlar yordamida ingliz tilini sodda va oson o'rgatishga qaratilgan.