AMALIY MASHG'ULOTLAR YORDAMIDA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA INGLIZ TILINI O’RGATISH . - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim muassasasida turli xil o’yinlar orqali bolalarga ingliz tilini o’rgatish haqida ma’lumot berilgan.